Hai fa pe hi5!

O invitatie subtila la mutilarea acelor posesori de profil hi5 unde voi gasi grotesc, prostie, sau orice alte caracteristici ce ma deranjeaza. Ca fondator al acestei retele de socializare imi permit sa fiu subiectiv, ironic, malitios si sa adopt orice fel comportament, fie el unul mai putin "politically corect".

joi, 5 iunie 2008

Hipopotamul analfabet



Secvente surprinzatoare cu un pui de hipopotam in timp ce executa un numar de dans la usa. Stratul adipos in exces ofera protectie termica acestui animalut labartat.

Ea: Ce stii sa faci ca sa ma ai?
Eu: Stiu sa conduc autovehicule. As putea folosi aceasta aptitudine impreuna cu un autoturism de tonaj cat mai mare ca sa te am... pe constiinta, hipopotam analfabet ( vezi textul de pe poza) ce esti tu!

Curiozitate: Ce ingrijitor de la zoo te alinta si cine sunt zdrentele alea imaginare care te invidiaza?
Hai recunoaste ca ai mintit! Stii cum e cu greseala pe jumatate iertata.... Acum stai cuminte in cusca ca s-a terminat programul de vizitare.


3 comentarii:

eaglemarius spunea...

cred ca ai gresit animalul la care faci referire. cred ca seamana mai mult cu o balena da fiecare cu parerea lui. oare usa mai putea sa o tina????

Bianca spunea...

ai dreptate.:)) punctezi bine si remarci chestii corecte, dureros este in cazul de fata ca acest exemplar nu are mai mult de 13 ani...varsta la care..:))) doar in filme a vzt ce inseamna a fi "dorita" sau mai stiu eu.Pacat de generatiile ce vin.Mi-e frica.

renegade spunea...

Ce stiu sa fac? Hmm... cred ca stiu sa atarn o bucata de slana in fata ochilor tai care vad totul marit de patru ori. In felul acesta faci putina miscare si o sa fii "invidiara" doar de cutremurul din '77