Hai fa pe hi5!

O invitatie subtila la mutilarea acelor posesori de profil hi5 unde voi gasi grotesc, prostie, sau orice alte caracteristici ce ma deranjeaza. Ca fondator al acestei retele de socializare imi permit sa fiu subiectiv, ironic, malitios si sa adopt orice fel comportament, fie el unul mai putin "politically corect".

miercuri, 11 iunie 2008

Cupluri inedite




In cea de-a doua imagine avem exemplificat un ritual de imperechere pe cat de rar intalnit pe atat de spectaculos; e vorba de vopsitul capetelor seci. proces minutios menit sa atraga atentia masculilor dornici sa intre in vizuina celor doua mamifere cu capu' rosh. Acest ritual este urmat de adulmecarea de catre femele/iape a adidasilor ( pentru rafinati a se citi pantofi sport) masculilor, stabilind in functie de nivelul izului daca incaltarile sunt de firma (mai nou se accepta si brand-uri mai tinere ca Adibao, Meke, Ribuk) si daca merita sa-si piarda o noapte cu acestia.




Primii veniti cu adidasii la mirosit sunt ei (pentru placerea mea personala o sa-i numesc, Gigi si Leo) Sunt doua modele tipice de ideal masculin; anul acesta sunt apreciate exemplarele cu fata tumefiata, cu privire de rama obeza, cu ten curat ca slana, cu soriciul catifelat, mai ales sub barbie unde la masculii mai varstinici se revarsa o gusa cu rost pur decorativ. Blanita cu model abstract de deasupra ochilor denota nonconformism si originalitate fiind un mare plus in lupta pentru insamantare. Din aceeasi gama cu succes garantat, recomand cu caldura si tatuajul cu ac de cusut pe globul ocular, masajul testicolelor cu smirghel cat si supozitoarele cu urzica si cactus, masca cu cioburi de oglinda si tamponarea cu vata de sticla. Foarte importanta este freza!!! Tuleele firului de par se lasa in culoarea naturala, restul podoabei capilare fiind adusa la o nuanta mai calda care sa inspire nevoia de afectiune a acestor doua tumori cu membre. Alegerea lor in materie de hair style poate fi transpusa in cuvinte mai plastice astfel : Frisca peste balega!



Va las sa va imaginati cum ar arata progeniturile acestor excentricitati genetice si de ce nu, sa-mi trimiteti (daca aveti sau gasiti) poze cu copii demni de acesti potentiali parinti la hai.fa.pe.hi5@gmail.com!




Daca vrei sa le dai si tu adidasii la mirosit, descalta-te!








Niciun comentariu: