Hai fa pe hi5!

O invitatie subtila la mutilarea acelor posesori de profil hi5 unde voi gasi grotesc, prostie, sau orice alte caracteristici ce ma deranjeaza. Ca fondator al acestei retele de socializare imi permit sa fiu subiectiv, ironic, malitios si sa adopt orice fel comportament, fie el unul mai putin "politically corect".

luni, 16 iunie 2008

Lingaul onanist

Satul de laba facuta pe furis prin baie sau sub patura cand dorm parintii ( normal ca locuieste cu parintii!) acest exemplar de flacaiandrum virginius onaniam isi exeseaza practicile erotice pe o bucata de hartie imprimata cu imaginea unei femei nevinovate aflate la locul nepotrivit, sau in calendarul nepotrivit mai degraba. El, e un fel de Brad Pitt de carton cu iubite luate cu imprumut de la maculatura, e un armasar in devenire stie exact unde sunt zonele erogene la un calendar si e un amant de nota 10, nu a uitat de importanta preludiului inainte de a penetra coala de hartie. Saracul calendar.... dupa o noapte de amor cu acest mascul feroce nu va mai ramane decat un morman de confetti umed si ravasit. Ce priveliste deprimanta! Ma alina doar gandul ca pagina pe care o savureaza cu fiecare papila gustativa este rezultatul benefic al reciclarii hartiei igienice folosita la toaletele ecologice de pe stadioane! Pentru un gust mai intens...

Daca in prima ipostaza subiectul isi pastreaza calmul si apare ca un brav cuceritor de dame, iata-i expresia fetei plina de inteligenta si demnitate din alta ipostaza. Mai mult ca sigur reactia a venit la vederea in carne si oase pentru prima data a unei femei dezbracate, fiind urmata de ceea ce popular numim "slobozeala repezita" sau geologic "aluviune neprevazuta de sol spermatic ".

Dupa acest incident nefericit, deziluzionat, lingaul nostru s-a hotarat sa aiba o existenta curata fara ispita femeilor care il duc in pacat croindu-si drum prin viata calazuit de motto-ul: Femeia-i cea ce strica treaba, salvarea mea pe veci e laba!

Dragi cititori, primim reviste vechi, uitate prin podul casei pentru a-i usura chinul acestui tanar! Va multumim pentru bunavointa!











2 comentarii:

BeLog spunea...

Cata bestialitate in afirmatii :)) Nu stiu cine esti...dar tare mi-ar placea sa ne intalnim...ai un dar special in a folosi cuvintele...imi dai id-ul tau de mess?

Unknown spunea...

pune-ti pofta in cui,belog!