Hai fa pe hi5!

O invitatie subtila la mutilarea acelor posesori de profil hi5 unde voi gasi grotesc, prostie, sau orice alte caracteristici ce ma deranjeaza. Ca fondator al acestei retele de socializare imi permit sa fiu subiectiv, ironic, malitios si sa adopt orice fel comportament, fie el unul mai putin "politically corect".

duminică, 1 iunie 2008

O cioata si-un curtun



Unii oameni simt o nevoie acuta de implanturi si modificari care sa le potenteze fizicul. Mai sus doua cazuri de astfel de nevoi exprimate in mod aberant la ambele sexe.

El, un barbat feroce cu figura animalica, dar cu suflet mare (atentie la postura meditativa a mainilor) frustrat de dimensiunile crengutei lui mici uscate si lipsite de fructe apeleaza la un implant de ego concretizat intr-o craca/lemn/cioata pe care si-o pozitioneaza strategic astfel incat sa distraga atentia privitorului de la planta-i ofilita.

Sfat pentru flacaul nostru :
Aseaza lemnul in pozitie verticala, aseaza-te cu fundul deasupa si lasa gravitatia sa-si faca efectul! Pentru o reusita deplina se recomanda ascutirea lemnului si folosirea lubrifiantului pe baza de chilli. Enjoy!

Ea, o femeie cu apetit sexual supradezvoltat nesatisfacuta de sot/prieten/iubit/amant/dildo, prefera suprafetele reci si dure avand o teama inascuta de atasamentul afectiv. La intrebarea fireasca: De ce s-a urcat tanti cu bucile pe teava? Imi vin in minte doar doua raspunsuri:

  • nu stie ca munitia pentru tunuri era in interiorul acestora si nici ca se foloseau ghiulele nu petarde.
  • are un puternic spirit de patriotism si un profund respect petru istoria neamului, stand pe tun sta de fapt pe toti soldatii care au luptat aducandu-le un ultim omagiu celor care au murit pe front cu gandul la o iubita care ii astepta acasa! Deci tie iti scriau eroii neamului strengarito!
Sfat pentru Ecaterina Teodoroiu de mai sus: Haide ca am gasit pana la urma o utilizare benefica pentru tunul tau. 1. ii desfaci capacul 2. iti asezi deschizatura pentru incarcarea armei in dreptul fundului sau a fruntii 3. acum ai o modalitate perfect functionala de a scapa de basini fie ele din fund sau cap! Si sa nu cumva sa zici ca tu nu te basi, ca mirosi a flatulatie de la o posta!

Niciun comentariu: