Hai fa pe hi5!

O invitatie subtila la mutilarea acelor posesori de profil hi5 unde voi gasi grotesc, prostie, sau orice alte caracteristici ce ma deranjeaza. Ca fondator al acestei retele de socializare imi permit sa fiu subiectiv, ironic, malitios si sa adopt orice fel comportament, fie el unul mai putin "politically corect".

luni, 9 iunie 2008

Cel mai stralucitor licurici

"Nu-mi prea place, voua?"

Hai tu! Esti prea aspra cu tine insuti! Ce nu-ti prea place? Masuta de picnic din holul tau, bazoreliefurile in fildes (zic fildes pentru ca nu-mi imaginez ca ar fi executate in ciment si apoi date cu var lavabil asa cum fac aia lipsiti de simt estetic) cu care ti-ai imbodobit bordeiul, pardon conacul, ca ai uitat sa pui stergarul cel bun, ala special pentru poze, peste zestrea ta care apare prea ostentativ in obiectivul aparatului de fotografiat sau ca nu ai iesit pe cat de stralucitoare ti-ai fi dorit?

Mie imi place de tine ca esti un spirit inovator in ale fasionului si ca ai adus in fata lumii o tinuta ce reuneste elemente din culturi si epoci diferite. Pana sa vad poza asta nu mi-as fi putut imagina cum s-ar imbraca un cavaler manelist aflat in doliu, cu sila profunda si zgarieturi pe retina acum pot!

WTF! Blitzul ala chiar se reflecta in bluza ta! sau e panou solar si faci economie la kilowati!

Daca vrei si tu sa bagi in priza acest bec ecologic apasa pe intrerupator



Un comentariu:

eaglemarius spunea...

ce ai cu fata! nu vezi ca a cazut din plop si nu a avut cine sa o adune de pe jos. cred ca a dat cam tare cu capu de pamant de s-a imbracat asa. are si un fotograf foarte bun de a prins-o in ipostaza asta.