Hai fa pe hi5!

O invitatie subtila la mutilarea acelor posesori de profil hi5 unde voi gasi grotesc, prostie, sau orice alte caracteristici ce ma deranjeaza. Ca fondator al acestei retele de socializare imi permit sa fiu subiectiv, ironic, malitios si sa adopt orice fel comportament, fie el unul mai putin "politically corect".

marți, 3 iunie 2008

If you have no boys you can gangbang toys

Aceste jucarii sunt fericite! Ursuleti roz, elefantei verzi, motanasi pufosi
, catelusi cu ochii mari, soricei ghidusi, iepurasi pofticiosi, au imbatat-o pe aceasta nefericta si au supus-o la perversiuni din cele mai rafinate. Jucariile jucause si-au bagat nasul, coditele, labutele si restul de extremitati pufoase in toate locurile unde au gasit un spatiu gol. Desi a avut parte de plus din belsug, am o banuiala ca golul cel mai mare si mai dureros, cel din teasta fatucii, a ramas simbolul virginitatii desavarsite.


Castorul ala gri sau ce plusul ma-sii de jucarie o mai fi, preia conducerea si se ofera curajos sa-i repare barajul cu busteanul lui. Pentru a inlatura monotonia, gasca vesele de jucarii schimba pozitia, optand pentru o penetrare mai puternica aka "pe la spate". Ochelarii de soare sunt cireasa uscata de pe coliva mucegaita din care isi alimenteaza intelectul de dansatoare la matura/animatoare cu mop. Dupa seninatatea figurii tale, ma hazardez sa trag concluzia ca nu e prima data ca ti-o iei de la o gasca de animale si in mod cert, nici ultima!


Curiozitate: Daca ramai bortoasa, de unde dracu stii care e tatal?
P.S. - daca mitul cu marimea nasului e adevarat, eu as paria pe elefant...

Daca vrei sa-i lasi o vanataie o gasesti aici

2 comentarii:

eaglemarius spunea...

cred k ai dreptate la faza cu elefantul. da pe unde ai gasit-o si pe asta? e plina lumea de prosti si mai toti sunt pe hi5.

Sorana spunea...

un fel de plushofetish??? :)