Hai fa pe hi5!

O invitatie subtila la mutilarea acelor posesori de profil hi5 unde voi gasi grotesc, prostie, sau orice alte caracteristici ce ma deranjeaza. Ca fondator al acestei retele de socializare imi permit sa fiu subiectiv, ironic, malitios si sa adopt orice fel comportament, fie el unul mai putin "politically corect".

marți, 24 iunie 2008

Fata cu parul de foc!

Madalina Manole are concurenta! Varianta mai tanara, e asemeni terminatorului model mai nou, upgradata cu ochelari de soare si cu o culoare a parului, mai mult decat indrazneata se detaseaza prin superioritatea pigmentului folosit, un amestec futurist de vopsea de oua cu var lavabil si sange de fecioara. Singurul lucru natural, radacinile parului, fac discrepanta voita cu restul podoabei capilare tocmai pentru pastra vie in mintea acestui led cu ochelari de soare, culoarea originala la care a renuntat din frageda tinerete.
Dar iata ca ni se arata si faţa luminoasa a starletei! Câtă inocenta, câtă gingasie si nonsalanta!
Orice domnita usurateca ce lucreaza in vecinatatea autostrazii, sau are biroul cu vedere la trotuar, ar muri de invidie la vederea acestor poze de prezentare.

Gurile rele nu vad insa partea practica, ce ar putea scuti primariile de facturi astronomice la electricitate in perioada sarbatorilor si a zilelor festive. Daca toate panaramele, parasutele, bagaboantele si pitzipoancele din tara s-ar vopsi in aceasta culoare sau in una din gama "CURcubeu" am avea cele mai inedite si mai ieftine ornamente de sarbatoare. Pentru a mobiliza aceste veritabile instalatii luminoase pe strazi in timpul evenimentelor, primariile vor trebui sa anunte deschideri de cluburi super exclusiviste in zona sau sa se plimbe agale prin oras cu masini de fitze, cu numere personalizate (AUR, BOS, SEF, BAD, SEX, BAN s.a.) claxonand la anumite intervale de timp.

Eu cred ca daca stam bine, bine, bine de tot si ne uitam la pozele astea, daca ne chinuim si ne stoarcem ultima rezerva de imaginatie si indulgenta, daca calcam pe orice criteriu artistic si vrem sa dam o sansa celor neintelesi, vom gasi ca sunt reprezentari chiar interesante. O metafora a nemuriri (prostiei), putem vedea cum din materia cenusie... pardon, din cenusa aflata in tzeasta acesteia se naste cu chin, sudoare si scremete multe pasarea phoenix a kitsch-uli si IQ-ului < varsta domisoarei, cam anemica ce-i drept dar gatita de sarbatoare!


Pentru expunere indelungata la aceste poze se recomanda folosirea mastii de sudura sau a ochelarilor pentru eclipsa!

4 comentarii:

BeLog spunea...

;)) la cate suntem expusi zilnic, ar trebui sa purtam ochelari de eclipsa tot timpul :))

renegade spunea...

masca de sudura nu e buna in cazul de fata . ma duc sa caut ochelarii de eclipsa

renegade spunea...

acum vad si eu comentariul vecin. sorry my bad! iq-uri egale gandesc la fel...cred

Unknown spunea...

love is in the air...just saying:)va asteptam la adjudul vechi sa ne imbatam de dragoste si natura!