Hai fa pe hi5!

O invitatie subtila la mutilarea acelor posesori de profil hi5 unde voi gasi grotesc, prostie, sau orice alte caracteristici ce ma deranjeaza. Ca fondator al acestei retele de socializare imi permit sa fiu subiectiv, ironic, malitios si sa adopt orice fel comportament, fie el unul mai putin "politically corect".

marți, 10 iunie 2008

Doi muci cu atitudine!


Un muc mic, verde si uscat se taraia amarat pe podeaua plina de praf, si se gandea la viata lui grea de muc izgonit si neamplinit! Statu el ce statu si ajungand in fata oglinzii se vazu deodata parca mai mare si mai frumos, mai putin verde decat era si nici pe departe atat de uscat. Trase aer in piept si cu cat se privea mai mult in oglinda cu atat se simtea mai puternic si mai aratos, mai falnic si mai amenintator! Incruntat pana in miezul lui de muc vru sa strige catre oamenii pe care abia ii zarea privind in sus: "Peste mine nu trece nimeni!" dar nu apuca sa inceapa ca fu strivit cu sictir de talpa unui pantof!


Morala: Tot de un pantof e nevoie ca sa strivesti chiar si doi muci, fie ei echipati cu manusi de box, cutit de vanatoare si cercelus cu jvarowski la urechiusa.

Striveste si tu niste muci!

Un comentariu:

BeLog spunea...

nu pot sa cred ca poate exista atata prostie in tarisoara asta destul de mica...