Hai fa pe hi5!

O invitatie subtila la mutilarea acelor posesori de profil hi5 unde voi gasi grotesc, prostie, sau orice alte caracteristici ce ma deranjeaza. Ca fondator al acestei retele de socializare imi permit sa fiu subiectiv, ironic, malitios si sa adopt orice fel comportament, fie el unul mai putin "politically corect".

luni, 16 iunie 2008

Acum poti sterge orice mizerie!

Vazand poza asta nu pot sa nu ma gandesc cum s-ar numi aceasta miscare daca ar fi adoptata in break dance! Slanina jucausa, caltabosul acrobat, sunculita zbuciumata? Sau poate am gresit domeniul de activitate si lucrezi de fapt cu mizeria, sa nu-mi spui ca poza e facuta de cei de la Guinness Book si tu esti de fapt Mopul Uman, fatuca cu talent de carpa gata oricand sa se arunce cu dezinvoltura asupra jegului, rapanului sau a oricarui alt sortiment de mizerie!
Regula lui Murfi tiganu':Nu te sprijini de obiecte care nu iti pot sustine greutatea corpului! E la fel de eficient ca incercarea de a introduce cu un cleste un supozitor in fundul unui melc racit, legat la ochi fiind si in timp ce esti gadilat! No chance!.
Spre sfarsit esti chiar simpatica! Imi place ca ai adaptat "Ma iubeste, nu ma iubeste..." cu varianta personala mult mai antrenanta " Se rupe, nu se rupe... scara!" Apropo, tu iti dai seama ca picioarele tale sunt mult prea apropiate in diametru de cel al pilonilor ce cu greu te sustin!!!

Sfat: Renunta la exercitiile noncomformiste, pune-ti lacat la frigider, du-te la sala, cauta o sala mare cu multe aparate si cu multi instructori, fa multe exercitii, ia-ti multe haine, pune-le pe tine (se recomanda cusutul articolelor vestimentare in prealabil pentru a asigura o acoperire cat mai mare a organismului corpolent) si mai fa o sedinta foto cu titlul "Inainte si Dupa". Vei fi contactata fara indoiala pentru a promova produse ca "Slaninor" - cubul concentrat de grasime, slana si seu ce transforma orice masa sanatoasa intr-un deliciu sau "Obezelle" - hartia igienica cu 10 straturi dublu cartonate si cu continut ridicat de particule abrazive, ideala pentru acele funduri murdare ca un cazan cu smoala, melasa si rumegus!

Pentru a-i face o oferta publicitara baga-te aici!

Un comentariu:

eaglemarius spunea...

Mai degraba ai spune unui perete ce sa faca decat ei. Oricum ea doreste sa devina cat mai mare ca sa poata sterge o suprafata cat mai mare.