Hai fa pe hi5!

O invitatie subtila la mutilarea acelor posesori de profil hi5 unde voi gasi grotesc, prostie, sau orice alte caracteristici ce ma deranjeaza. Ca fondator al acestei retele de socializare imi permit sa fiu subiectiv, ironic, malitios si sa adopt orice fel comportament, fie el unul mai putin "politically corect".

joi, 29 mai 2008

O dama cu caracter

Ea spune: “h3h3 tze moolt imi plashe poja asta"

Eu zice: Esti o basinoasa mica si nu poti sa scrii mai mult de doua cuvinte fara sa le stalcesti? Caracterul tau este "foarte rar" ( a se citi niciodata) apreciat pentru ca esti mijto si pentru ca ai cele mai tari poze modificate cu bun gust, folosind permanentele artistice deja apreciate si consacrate (inimioare roz, beteala roz, stelute roz) aducand in acelasi timp si inovatii de prima clasa ( craniu cu oase, roooz!!!)?
Visezi bani, masini, vile, excursii exotice si barbati cu muschi desi esti scortoasa intre fese (buci) ca nu stii inca sa stergi temeinic la fund?
Daca raspunsul tau este afirmativ (si sa nu ne minti ca te stim prea bine) sfatul meu e scurt, lipsit de originalitate si morala educationala, dar e sincer si e din inima: "Da-te-n gatu' matii!"

Dedicatiile se primesc aici

Un comentariu:

Padel spunea...

Da-ti doua plame si iesi afara ca ti-am lasat doua banane dupa usa, chiar daca la zoo sunt alte reguli...