Hai fa pe hi5!

O invitatie subtila la mutilarea acelor posesori de profil hi5 unde voi gasi grotesc, prostie, sau orice alte caracteristici ce ma deranjeaza. Ca fondator al acestei retele de socializare imi permit sa fiu subiectiv, ironic, malitios si sa adopt orice fel comportament, fie el unul mai putin "politically corect".

marți, 27 mai 2008

Peretele prieteniei


Intai de toate wow! felicitari! cred esti membra de onoare in toate fancluburile tuturor cantaretilor, actorilor, fotbalistilor, politicienilor, fotomodelelor, pompierilor, gunoierilor... de fapt tuturor persoanelor care au aparut vreodata in vreo revista! Cand eram mai tineri multi dintre noi au cazut probabil in pacatul de a-si asezona camera cu un poster-doua cu vreun preferat din showbizz. Cu rusine sau nu, majoritatea am trecut peste acea perioada.
Unii insa, inca se etaleaza cu mandrie in compania anturajului de "vedete" de hartie sperand probabil ca ii vor face gelosi pe moderatorii mai consacrati (vezi Maruta), care mai mult de 10 invitati pe emisune nu cred sa aiba.

Comentariul atasat la aceasta fotografie este descurajant pentru admiratorii acestei fatuci: don't fuck with me ” Ca sa fiu sincer, eu unul oricum nu m-as f**e cu tine! Se uita prea multa lume la noi de pe peretele tau!

2 comentarii:

sorana sima spunea...

:0))

bibiloi spunea...

de asta iubesc eu hi cinciu'!